The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Alt komşunun balkonuna su akıyor benim balkonum kuru kombi var ama tam altına denk gelmiyor bakılması gerekiyor

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

• Kombinizdeki su barını yeterli seviyeye getirmenize rağmen su barı devamlı olarak eksilmekte ise,

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

Tuvaletin tavanından su akıyor. Komşuya durumu söyledik, üst komşunun banyosunda su birikiyormuş ve ondan dolayı olduğunu ilgileneceğini söyledi. Ancak kafamı karıştıran şey gider borularında bir tıkanıklık olursa bizim tuvaletin tavanından su gelir mi?

Biraz enteresan gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çOkay yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Banyo duşa kabini kullandığımız zaman alt komşu şu damlıyor diye şikayete geliyor bu sorumun çözülmesini istiyoruz

AQUAPHON ® Su kaçak tespit cihazı birinci sınıfile su kaçak tespiti bir su sızıntısı tespit sistemidir. Değerini defalarca ispat etmiş AQUAPHON ® A two hundred sisteminin iyi yapılanmış mikrofon teknoloisi ile A one hundred fifty alıcısı bir araya gelerek sızıntıların profesyonel ön yer tespitini ve kesin noktasal yer bilgisini vermektedir. Yüksek kaliteli mikrofonlar ve kablosuz su kaçağı tespit kulaklıklarla bağlanan bu cihaz, mükemmel reprodüksiyon kalitesiyle etkileyicidir. Ekran, güvenilir ve farklılaştırılmış değerlendirme için gürültüyü görselleştirerek destek sunar.

Yıpranan borular sızıntılara zemin oluşturur. Banyo ve tuvaletteki akıntıyı genellikle alt dairede oturan kişilerin şikâyeti üzerine farkına su kaçak tespiti varılır. Banyo ve tuvaletteki su kaçağının tespiti three şekilde gerçekleştirilmektedir. Akustik dinleme cihazı, kamera ve nem ölçer cihazı ile banyoda ve tuvalette su kaçağı tespiti yapılır.

Su kaçağı tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Bodrum katımda sürekli su geliyor yağmur yağdığında çOkay normalde hafif su var su kaçağı tespit kamera attırdım bi sonuç çıkmadı

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatı hem de pis su su tesisatçısı tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page